Tattoos not Borders (20-22 május 2022)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/3166412556940111/

A Tattoos Not Borders egyrészt a háborúk és a politikai elnyomás elől menekülőkkel szolidaritást vállalók nagyobb hálózatának része. Küzdelmünk másrészt a fogvatartás minden formája elleni küzdelem, amelyet a nemzetállamok a társadalmi és nemzetbiztonság nevében tartanak fenn és erősítenek.

Szeretettel várunk mindenkit háromnapos rendezvényünkre, jöjjön el tetováltatni, vegyen részt a napi eseményeinken, vagy olvasson bele az aktuális politikai helyzetet értelmező brosúráinkba. A rendezvény bevételeit azon csoportok és kollektívák támogatására fordítjuk, amelyek aktív háborúellenes munkát folytatnak jelenleg is, menekülteknek és politikai foglyoknak nyújtva segítséget – ezek a Nimeni nu e Ilegal, az Operation Solidarity, az ABC Lengyelország és az ABC Belarus.

Az egyetlen általunk támogatott háború az imperializmus és a nacionalizmus elleni! A transznacionális szolidaritás a fegyverünk!

—Tattoo artistx—

Macab Tattoo – https://instagram.com/macab_tattoo/
Mate – https://instagram.com/_sleepy_matt_/
Pretty Hate Machine – Paula – https://instagram.com/ph4t3m/
Carolina – https://instagram.com/carolinalafleurdumal/
Rares – https://instagram.com/rarestattoo/
Capră – https://instagram.com/_useless_tattoo_/
A++Void – https://instagram.com/a_.void/
clemoono – https://instagram.com/clemoono/

Az árakat a tetoválóművészek határozzák meg a választott témától függően. Győződj meg róla, hogy ésszerű méretű mintát választasz, hogy mindenkinek legyen esélye tetoválással távozni.

Ha tetováltatni szeretnél, a rendezvényen megtalálod az egyes művészek portfólióját. Ha már van egy ötlete, akkor előzetesen felveheti a kapcsolatot egy művésszel, hogy időpontot egyeztessen.

—Koncertek, partik, beszélgetések és workshopok—

TBA!

Ha szeretne zenélni egy jótékonysági koncerten, vagy előadást/workshopot/beszélgetést szervezni, kérjük, vegyed fel velünk a kapcsolatot.

—Extra—

Vegán ételek, infobolt, könyvtár és disztró.

—Lokáció—

Spațiul A-casă. Războieni utca 60, Kolozsvár

Gyere és támogass minden menekültet, és ne hagyj hátra senkit! Romboljuk le együtt a határokat és az imperializmust!

A rendezvény ideje alatt nem tűrjük a rasszista, szexista, idegengyűlölő, nacionalista viselkedést és gyűlöletbeszédet!

–Adományok—

Ha nem tud részt venni az eseményen, de mégis támogatni szeretne minket, itt adományozhat: https://www.paypal.com/paypalme/nimeninueilegal