Tot ceea ce facem este disponibil gratuit, în diferite formate, pe pagina noastră: pagini-libere.ro. Dorim astfel să oferim oricui are acces la internet posibilitatea să-și tipărească textele pe care le publicăm prin mijloacele pe care le are la îndemână – fie că alege să le tipărească la un printshop, acasă, la imprimanta personală, la locul de muncă ori la facultate.
Bineînțeles, tipărim toate publicațiile noastre pentru că suntem conștiente și conștienți că nu oricine are posibilitatea economică sau timpul necesar s-o facă. Urmărim să decomodificăm pe cât posibil distribuția materialelor noastre, ca parte din etica noastră anti-capitalistă. Din păcate încă trăim în capitalism. Donația recomandată, în cazul materialelor tipărite, ne ajută să decomodificăm pentru cât mai multă lume materialele pe care le scoatem. Ne permite, de pildă, să acoperim costurile de tipar, dar și să donăm exemplare bibliotecilor publice sau persoanelor care nu au mijloace să contribuie printr-o donație, dar își doresc textele.
Cum noi nu câștigăm nimic monetar din asta, doar satisfacția de a propaga idei care pot construi o societate egalitară, liberă și anti-autoritară, ne dorim ca editura să fie autonomă economic, iar activitatea să se poată susține singură, la care adăugăm timpul și disponibilitatea noastră. Până acum am reușit să facem acest lucru. În momentul în care vom simți că nu mai este posibil vom face tot ce ne stă în putință ca să ne păstrăm principiile vii și aplicabile. Ca atare, politica economică a editurii este o politică care se poate schimba pe baza nevoilor voastre și ale noastre, dar și în funcție de condițiile socio-economice și politice din orașele și regiunile noastre.
Pe scurt, încercăm să fim cât mai conștienți și conștiente de cât mai multe variabile socio-economice individuale și de grup. Vom încerca, de asemenea, să luăm în calcul nevoile celor care doresc să aibă acces la textele noastre și la ceea ce producem în format fizic.
Sperăm ca împreună să găsim moduri noi, incluzive, accesibile și echitabile, de a gândi și pune în practică un model economic cât mai funcțional și democratic. Principiul de la care pornim și pe care am dori să-l cultivăm în activitatea noastră este acela de a nu avea niciun fel de condiționări în ceea ce privește accesul la publicațiile colectivului nostru și de a ne putea bucura pe mai departe de ceea ce facem, așa cum facem.