Tattoos not Borders (20-22 mai 2022)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/3166412556940111/

Tattoos Not Borders face parte dintr-o rețea mai largă de acțiuni de solidaritate cu toți cei care fug de războaie și represiune politică. Este totodată o acțiune de luptă împotriva tuturor formelor de detenție pe care statele le orchestrează în mod continuu în numele securității sociale și naționale.

Timp de trei zile, în timpul evenimentului, vă veți putea programa la tatuaje, veți putea să vă bucurați de Timp de trei zile, în timpul evenimentului, te vei putea programa la tatuaje, vei putea să te bucuri de celelalte activități sau să lecturezi zine și alte materiale referitoare la situația actuală. Toate fondurile strânse vor sprijini direct colectivele și grupurile care se opun în mod activ războaielor și care fac tot posibilul pentru a ajuta refugiații și prizonierii politici, și anume: Nimeni nu e Ilegal, Operation Solidarity, ABC Polonia și ABC Belarus.

Singurul război pe care îl susținem este războiul împotriva imperialismului și naționalismului! Solidaritatea transnațională este arma noastră!

–Tattoo artistx–

Macab Tattoo – https://instagram.com/macab_tattoo/
Mate – https://instagram.com/_sleepy_matt_/
Pretty Hate Machine – Paula – https://instagram.com/ph4t3m/
Carolina – https://instagram.com/carolinalafleurdumal/
Rares – https://instagram.com/rarestattoo/
Capră – https://instagram.com/_useless_tattoo_/
A++Void – https://instagram.com/a_.void/
clemoono – https://instagram.com/clemoono/

Prețurile vor fi stabilite de tatuatorx în funcție de tema aleasă de tine. Asigură-te că alegi un model de dimensiuni rezonabile, astfel încât toată lumea să aibă șansa de a pleca cu un tatuaj.

Dacă doești să te tatuezi, vei găsi portofoliul fiecărui artist la eveniment. Dacă ai deja o idee, poți contacta un artist în prealabil pentru a face o programare.

–Concerte, party, discusții și ateliere–

TBA!

În cazul în care vrei să cânți la un concert benefit sau sa organizezi un performance / un atelier / o discuție te rugăm să ne contactezi.

–Extra–

Mâncare vegană, Infoshop, bibliotecă și distro.

–Locație–

Spațiul A-casă. Războieni 60, Cluj

Vino să îi susții pe toți refugiații și să nu lași pe nimeni în urmă! Haideți să distrugem împreună granițele și imperialismul!

În timpul evenimentului nu vom tolera comportamente rasiste, sexiste, xenofobe, naționaliste și discursurile urii!

–Donații–

Dacă nu poți participa la eveniment, dar dorești totuși să ne susții, poți să faci o donație aici: https://www.paypal.com/paypalme/nimeninueilegal