Pagini Libere

Târg Autonom de Carte și Zine #3 (Cluj)

EVENT: https://www.facebook.com/events/663552801531670

Vă invităm pe 4-5 martie la o nouă ediție a Târgului Autonom de Carte și Zine (TACZ), la Cluj, la Casa Tranzit.

Veți putea găsi la târg cărți, broșuri și alte materiale de la: Black Button Books, Dezarticulat, Dispozitiv Books, Fractalia, Hecate, IDEA, Pagini Libere, Post/h/um, TACT, Tranzit .ro/Iaşi, Art200, Bună (Germania), Cărămida, Cutra, Strada, TușZine, Zine Fem, Anarhiva, Filaret16 ş.a.

Vor fi lansări, o expoziție, discuții, o seară de poezie și muzică. Programul final îl vom anunța în curând.

Vă așteptăm și cu gustărici vegane și alte bunătățuri!

De ce un astfel de târg?

Târgul autonom este, înainte de toate, un spațiu de întâlnire și discuții dedicat publicațiilor alternative și independente. Zine, reviste, broșuri și cărți scoase de diverse colective, afișe, cărți poștale și alte materiale vă așteaptă timp de două zile la Cluj, la Casa Tranzit. Vă propunem, de asemenea, prezentări și discuții legate de diferitele proiecte editoriale autonome. Dorim astfel să încurajăm inițiativele publicistice independente și să ilustrăm necesitatea dezvoltării unor alternative critice la modelele dominante, nevoia deschiderii unor spații autonome de întâlnire și reflecție.

Puteţi citi Manifestul TAC(Z) aici: https://pagini-libere.ro/pentru-un-targ-autonom-de-carte/

Precum și „darea de seamă” de la a doua ediție, din București: https://pagini-libere.ro/pentru-un-targ-autonom-de-carte-si-zine-2021/